Letošnje poletje se sonce nič kaj ne skriva in nas prijetno boža po golih ramenih. To poletje tako ne sme manjati zagorele polti, ki pa jo lahko dobimo tudi z ličili. Seveda, če izberemo prave!

Zagotovite si bleščeč sijaj z novo, omejeno izdajo ‘SUNCLUSIVE’ iz Catrice, ki združuje barvo in nego ter ponuja bistvene sestavine za poletni videz ličil – obenem pa zahvakljujoč zaščitnemu faktorju ščiti kožo pred škodljivimi UV žarki.

Čista embalaža in svetli neonski elementi, ki ustvarjajo 100% poletni občutek!

Ličila, ki jih preprosto morate imeti to poletje:

PRIMER ZA ZMANJŠANJE POR ZF 30

Enostaven za nanos, voodoporen in odporen proti znojenju. V vročih poletnih dneh potrebujete prav to, saj s svojim mehkim fokus učinkom ustvari gladek videz kože in z ZF 30 nudi učinkovito zaščito!

BRONZER ZA OBRAZ & TELO ZF 20

Pustite soncu, da nekoliko poboža vaš obraz, preostalo barvo pa si pridobite z Catrice bronzerjem, ki ustvari naraven in kot od sonca poljubljen sijaj. Zaradi izredno fine teksture v prahu se bronast puder brez težav porazdeli po obrazu in telesu in ga je enostavno mešati.

OBARVANA VLAŽILNA KREMA ZF 20

Iščete nekaj popolnega, za poletne dni? Obarvana vlažilna krema, zahvaljujoč svoji lahki teksturi daje brezhiben videz kože.

BALZAM ZA USTNICE ZF 15

Vlažilni balzam za ustnice razvaja ustnice, jim daje naraven sijaj in jih ščiti pred škodljivimi UV žarki!

A to še ni vse, Catrice predstavlja tudi velik čopič za obraz in telo, ki je resnično vsestranski talent. Zahvaljujoč mehkim ščetinam lahko čopič uporaljate tako za obraz, kot tudi za želene predele telesa.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Ali veste, kako pravilno spakirati kovček za oddih?