Inovativna NIVEA Urban Detox maska za hitro življenje v mestu je dobila dve novi različici. Tri izjemne Urban Detox maske razvijejo svoje delovanje v eni sami minuti in z učinkom razstrupljanja okrepijo koži lastno zaščitno funkcijo – za popoln in sijoč videz kože.

Za moderna mestna dekleta sta pri negi kože najpomembnejši zaščita pred vplivi iz okolja in veliko vlage. NIVEA predstavlja hitro in zelo učinkovito rešitev.

Intenziven učinek v samo 1 minuti – maska lahko končno postane del redne lepotne nege!

Za doživetje posebno intenzivne nege, ki obenem okrepi koži lastno zaščitno funkcijo, so strokovnjaki pri znamki NIVEA razvili NIVEA Urban Detox 1-minutne maske. Dolgo čakanje, da maska začne učinkovati, je stvar preteklosti: inovativna enominutna formula omogoča, da bo uporaba maske odslej del redne lepotne nege.

NOVO: NIVEA Urban Detox Pore Refine 1-minutna maska

 Ta maska v samo eni minuti globinsko odstrani okoljsko umazanijo in odvečni sebum ter očisti pore. Koža je že po prvi uporabi videti bolj sveža in sijoča.

»Maska ima gelu podobno teksturo, ki se po nanosu na kožo ne posuši in ne strdi,« razlaga Luis Arturo Carbajal z oddelka za raziskave in razvoj pri znamki NIVEA. »Z vlažilnimi sestavinami, ki jih vsebuje, pri nanosu na vlažno kožo razvije prijeten občutek toplote, globinsko očisti kožo in očisti pore.« Poleg tega formula vsebuje tudi kompleks za razstrupljanje z izvlečkom magnolije. »Poleg odstranjevanja okoljskih stresnih dejavnikov formula z magnolijo tudi globinsko očisti kožo,« dodaja strokovnjak pri znamki NIVEA.

Cena: 6,29 evra

NOVO: NIVEA Urban Detox Moisturise 1-minutna maska

Ta maska pogasi žejo izsušene kože v samo eni minuti. Njena hladilna formula odstrani okoljske stresne dejavnike, razstrupi kožo in z nje odstrani okoljsko umazanijo, olje in nečistoče. Obenem osvežilna tekstura s hialuronsko kislino in zelenim čajem zagotavlja intenzivno vlago in koži podari sijoč, enakomeren ten ter dolgotrajen občutek negovanosti.

Nasveti Luisa Artura Carbajala: »To masko nanesite na rahlo vlažno kožo, saj bo tako učinek intenzivnejši.«

Cena: 6,29 evra

MORDA BI TE ZANIMALO TUDI …

TUKAJ najdeš 3 recepte za maske za obraz, ki jih lahko v samo nekaj minutah ustvariš v svoji domači kuhinji!