Kot poročajo tuji mediji, naj bi si 56-letna igralka Heather Locklear že poiskala medicinsko pomoč, potem ko je bila aretirana zaradi napada na svojega partnerja.

Foto: @heatherlocklear, instagram

Ni skrivnost, da se Heather Locklear že dalj časa bori s tesnobami in depresijo, prav tako pa se je že večkrat poskušala ozdraviti zasvojenosti z zdravili na recept. Igralka, ki se je najbolj spominjamo iz priljubljene serije Melrose Place, je bila aretirana 25. februarja, potem ko je v svojem domu v Thousand Oaks trenutnemu partnerju Chrisu Heisserju skoraj odgriznila nos. Slednji je bil tudi tisti, ki je poklical policijo, zvezdnica pa naj bi potem napadla še tri policiste, katerim je tudi grozila, da jih bo ustrelila. Le-to se na srečo ni zgodilo, prav tako v njenem domu niso našli strelnega orožja, za katerega je sicer leta 1985 pridobila uradno dovoljenje.

V ponovno zdravljenje naj bi jo tokrat prepričala njena 20-letna hči, pretresena Ava Sambora, ki je po maminem incidentu z očetom, nekdanjim kitaristom skupine Bon Jovi Richiejem Samboro, odletela na Havaje z namenom, da vsaj za nekaj časa odmisli neprijetno situacijo.

https://www.instagram.com/p/Bb5OJysFPBA/?taken-by=heatherlocklear