Eden najbolj priljubljenih zvezdniških parov se je po osmih letih zakona odločil za različne poti. Po skoraj desetletju skupnega življenja sta Jenna Dewan in Channing Tatum sporočila, da se ločujeta.

Na družbenih omrežjih sta delila skupno sporočilo, ki se je glasilo: “Zdravo svet! Torej… nekaj imava za povedati, kar bi rada delila z vami. Prvič, zelo čudno je, da morava takšno stvar deliti z vsemi, ampak to je posledica načina življenja za katerega sva se odločila, za katerega sva seveda neverjetno hvaležna. Živiva v neverjetnem trenutku časa, kjer pa lahko nažalost resnica hitro postane ‘alternativno dejstvo’. Zato želiva deliti najino resnico tukaj, da boste vedeli, da če je niste prebrali tukaj, da je vsekakor fikcija.

Ljubeče sva se odločila, da se razideva kot par. Globoko sva se zaljubila vsa ta leta nazaj in najina skupna pot je bila čudovita. Najina ljubezen drug do drugega se nikakor ni spremenila, ampak ljubezen je čudovito potovanje, ki naju sedaj pelje po različnih poteh. Ni skrivnosti, ni opolzkih dogodkov, ki bi vplivale na najino odločitev – samo dva najboljša prijatelja, ki sta ugotovila, da je čas, da si dasta prostor in si pomagata živeti najbolj vesela, izpopolnjena življenja. Še vedno smo družina in vedno bova ljubeča in skrbna starša Everly. Zatem ne bova več komentirala ničesar in se vam že vnaprej zahvaljujeva za spoštovanje zasebnosti naše družine. Vsem pošiljava veliko ljubezni,

Chan&Jenna.”

https://www.instagram.com/p/BhFuWBaBGqc/?taken-by=channingtatum

Igralca sta se spoznala leta 2006 na snemanju filma Step Up. Poročila sta se tri leta kasneje, 11. julija, na posestvu Church Estates Vineyards v Malibuju v Kaliforniji. Njuna hčerka Everly se je rodila v Londonu leta 2013.

https://www.instagram.com/p/BcRgBwPhSKd/?taken-by=channingtatum

Še konec prejšnjega leta je Channing na svojem instagram profilu objavil čudovito črno-belo fotografijo Jenne, ki ji je dodal tudi ganljiv zapis.