Preprosto! Če si želite, da bi bili videti mlajši in zbrisati nekaj let, prenovite sebe in svoje telo od glave do pet. Skrivnost je ravno v celotnem ‘paketu’. 😉

Poskrbite za lase

Z leti se vaši lasje tanjšajo in izgubljajo sijaj, ki ste ga bili vajeni v dvajsetih letih. Redno jih negujte z balzamom in hranljivo masko, pri umivanju pa uporabite šampon za večji volumen. S frizerjem se pogovorite tudi o novi barvi za lase, ki bo pomladila vaš obraz.

Pijte vodo

S procesom staranja se upočasni metabolizem, koža pa postaja bolj suha in brez sijaja. Ne pozabite na ustrezno količino vode na dan, saj boste tako spodbudili presnovo, odplaknili strupe iz telesa, koža pa bo od znotraj pravilno navlažena.

Anti-age tretma

Poiščite kremo in losjone, ki ustrezajo vašemu tipu kože in načinu življenja, hkrati pa izboljšajo tonus kože in zgladijo gubice. Ne pozabite na zaščitni faktor, zlasti poleti, saj je koža zaradi fotostaranja še prej videti utrujena in brez življenja.

Korektor

Podočnjake, rdečico in druge pomanjkljivosti, ki nam niso všeč na naši koži, lahko spretno prikrijete z dobrim korektorjem. Če imate večje težave s tem in s popokanimi kapilarami, razmislite o obisku dermatologa.

Nasmeh

Ustrezna ustna higiena je ključna za lepe in zdrave zobe, ki so prav tako kazalnik zdravega načina življenja in vas pomladijo. Lep nasmeh vam zagotovo odpiše nekaj let stran, zato se naročite pri svojem zobozdravniku.

Sveži vonji

Namesto težkih, močnih vonjev izberite sveže in lahkotne dišave, s katerimi boste tudi vi zasijali.

Pigmentni madeži

Tudi ti so znak staranja in se z leti najraje pojavljajo na obrazu, rokah, prsih, ramenih … Izberite nežno kremo proti pigmentnim madežem in zmanjšajte njihov videz. Tudi tako boste zbrisali nekaj let.

Nega rok

Veliko ljudi skrbno neguje obraz in vrat, na roke pa kaj hitro pozabijo, čeprav so ravno te najpogosteje izpostavljene zunanjim vplivom (voda, veter, sonce, pogosto umivanje, odstranjevalci lakov za nohte …). Redno jih mažite z vlažilno in hranilno kremo za roke, ki naj vsebuje tudi zaščitni faktor.

Write A Comment