Že poznate balzam za ustnice Labellino? Ponaša se z inovativno obliko, ki se dobro prilega v dlan, s pomočjo karitejevega masla pa dolgotrajno navlaži ustnice. Sedaj v 3 novih različicah!

Vlažilni balzam za ustnice Labellino v 3 novih odtenkih!

💋 LABELLINO 💋

Igriv, priročen in čudovito negovalen!

Vas mikajo sladke vaniljeve tortice, osvežujoča sadna kokosova voda in cvetlične arome omamno dišečih češnjevih cvetov? Le komu to ne vzbuja dobre volje?

Labellino se predstavlja v treh novih čudovitih odtenkih za slastno negovane ustnice:

Labellino Vanilla Cakepop, Labellino Coconut Water & Aloe Vera in Labellino Blueberry & Cherry Blossom. Nove različice modnega strokovnjaka za nego ustnic dopolnjujejo mladostno in nadvse priljubljeno linijo balazimov Labellino, ki vas osvojijo takoj, ko se dotaknejo vaših ustnic.

💛 Labellino Vanilla Cakepop 💛

Bogat negovalni balzam v modnem zlatem odtenku se vpije takoj, intenzivno neguje ustnice in jih naredi dolgotrajno mehke ter zapeljive. Kremni ljubljenec ustnic diši po priljubljenih gurmanskih notah, kot so vanilja, karamela, sveže pecivo in narcise.

💙 Labellino Coconut Water & Aloe Vera 💙

Eksotični vonj kokosove vode in aloje v hladnih mesecih prebudi spomine na poletje – dolge noči na plaži in mile poletne večere. Negovalna formula Labellino Coconut Water & Aloe Vera balzama za ustnice dolgotrajno navlaži ustnice – za otipljivo mehke in voljne ustnice z nežnim sijajem.

💜 Labellino Blueberry & Cherry Blossom 💜

Sladki balzam Labellino v zapeljivi vijolični barvi poskrbi za razpokane in suhe ustnice: njegova kremna tekstura nudi intenzivno in dolgotrajno vlago, ki se dobro vpije v kožo. Sadno svež vonj češnjevih cvetov in borovnic spominja na sproščene zabave na prostem v zgodnjih spomladanskih dneh.

Cena balzama za ustnice Labellino: 4,99 €

TUKAJ preverite še, zakaj se je dobro (in zdravo) veliko poljubljati!

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Kako do mehkih ustnic celo v mrazu in vetru? Odgovor vas čaka TUKAJ.