Vstopili smo v novo desetletje, kar pomeni, da je čas, da se poslovimo od ustaljenega in z odprtimi rokami pozdravimo novosti, tudi novo frizuro!

Vsako leto se v začetnih mesecih izoblikujejo trendi, ki jim potem vsi sledimo vse leto, trendi pri laseh, trendi pri modi, trendi pri lepoti. Kar pa sicer ne pomeni, da gre za trende, ki jih še nikoli nismo videli, ali pa so morda že bili ‘in’ preteklo leto.

Nekatere frizure, ki jim frizerji napovedujejo vzpon v tem letu, so bili v trendu že leta 2019, a letos pričakujejo, da bi se naj trend še razvil in privoščile bi si ga naj številne ženske. Zato, podrobno preverite tri trendi frizure, preučite zvezdnice, ki jih nosijo in se s fotografijo odpravite k svojemu frizerju.

MODERNI ‘SHAG’ 

Gre za eno najbolj priljubljenih frizur v 70ih letih, ki pa se je v 2020 odločila za nekaj preobrazbe. Je seksi, močna in frizura, ki pristaja večini. Lasje so pristriženi do ključnice, a postopoma, sprednji lasje pa padejo v daljšem ali krajšem fru fruju.

KRATKI ‘FRU-FRU’

V 2020 fru-fru ni otroški ali tisti, zavesasti, vendar ‘sedi’ tik nad obrvi, kar pomeni, da je nekoliko krajši, kot smo ga bili vajeni. Frizerji opozarjajo, da so lahko kratki fru-fruji, pri določenem tipu las, zelo zahtevni. Pomembna je tekstura las, zato se pred odločitvijo posvetujte s frizerjem, prav tako pa bodite pozorni, da vam fru-fru naredi na popolnoma posušene lase!

NOVI PAŽ

Čeprav se nam zdi, da so vsi prisegali na paž že v 2019, ta moderna frizura ne odhaja nikamor, spreminja samo svojo obliko. Ali se odločite za popolnoma ravnega ali pa mu dodajte nekaj plasti. Rahlo neenakomerne plasti namreč pričesko naredijo moderno, to pa lahko dosežete tudi tako, če vas frizer postriže z britvico. Vredno je probati!

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

To so dodatki, ki jih boste letos videvali POVSOD!