Znova je tu dan zaljubljencev! Ljubezen je zagotovo najlepše valentinovo darilo, ki čisto nič ne stane, a najbolj ogreje srce. Prav posebna ljubezen do ustnic pa se skriva v novem negovalnem pilingu za ustnice Labello figa in kokos, brez mineralnih olj in z luščilnimi delci naravnega izvora, ki ustnice neguje in jih v hipu pripravi na najbolj težko pričakovan poljub v letu – valentinov poljub. Naj bo letošnji eksotično dišeč, z vonjem po kokosu in figi.

Letošnja zima je čisto prava zima. Prinesla nam je obilico snega in nas ovila v mraz, kot pravi zimi pritiče. Toplo oblečeni uživamo v zimskih pustolovščinah, medtem pa so ob mrzlem vetru in mrazu na udaru naše ustnice. Da bi se izognili izsušenim in razpokanim ustnicam, imejte vedno pri roki novi Labello negovalni piling figa in kokos. Poskrbel bo, da bodo ustnice čudovito mehke in navlažene tudi na valentinovo, ko so poljubi še posebej nežni, a tudi strastni.

Delci pilinga se med drgnjenjem po ustnicah preprosto raztopijo

Labello negovalni piling figa in kokos je povsem enostavno uporabljati. Razmažite ga po ustnicah kot običajni balzam in uživajte v občutku navlaženosti! Luščilni delci vsebujejo zrnca naravnega izvora (iz koruznega škroba), ki se med drgnjenjem v hipu raztopijo, odluščijo odmrlo kožo ustnic in za seboj pustijo svilnato gladke, negovane ustnice, saj formula vsebuje tudi veliko količino negovalnih sestavin. In kar je najboljše: ni jih treba obrisati z ustnic. Ker ima piling gladilne lastnosti, se lahko uporablja tudi kot podlaga za enakomeren nanos rdečila za ustnice, primeren pa je tudi za uporabo pod masko.

Naj bo piling ustnic bistveni del vsakodnevne lepotne rutine

Piling pomaga nežno odstraniti odmrlo in luskavo kožo. S tem spodbudi tudi prekrvitev, kar lahko pomaga poudariti naravno barvo vaših ustnic. Piling uporabite kot pripravo na nego ustnic, saj luščenje odmrle kože pomaga, da ustnice bolje vpijejo aktivne negovalne sestavine, obenem pa ima masažni učinek. Rezultat: svilnato gladke in naravno rožnate ustnice.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Modni vonj pomladi