V hladnih dneh je vaša koža utrujena, zato potrebuje še bolj skrbno nego kot ponavadi, z izbranimi sestavinami za ciljno delovanje. Zelo pomembno v tem času je, da svojo kožo nahranite z vitaminom C, ki ga lahko sedaj najdete v najnoveši, inovativni liniji izdelkov priznane kozmetične znamke Collistar.

Vitamin C je nepogrešljiv, ko pride do nege vaše kože, saj prinaša številne koristi za počutje in izgled. Preprečuje staranje kože ter aktivno sodeluje pri preskrbi kože s kisikom, preprečuje kemijske reakcije, ki povzročajo neenakomere on in ima ob tem blag učinek pilinga.

Z vitaminom C so novo linijo izdelkov obogatili tudi pri kozmetični znamki Collistar, ki si jo poimenovali Pure Actives Vitamin C, ki bodo poskrbeli za sijoč videz in zaščito pred staranjem. Collistar izdelki vsebujejo visoko kakovostne aktivne vsebine, ki delujejo izjemno globoko ter poskrbijo za negovano kožo od znotraj. Krema in serum iz linije Pure Actives, sta nadvse učinkovita kot samostojna izdelka, a sta zahvaljujoč skupnemu antioksidacijskemu in posvetlitvenemu delovanju ter posebnim izboljšanim lastnostim skupaj še močnejša v boju proti nepravilnostim.

Serum osveži polt in zmanjša znake utrujenosti, medtem ko krema s ferulinsko kislino kožo nahrani, zaščiti celice ter spodbudi tvorbo kolagena. Izdelka sta primerna za vse tipe kože, tudi občutljivo! Sta popoln dodatek k lepotni rutini, saj ju lahko uporaljamo kot del klasične nege ali bolj specifične nege!

Na priznano kozmetiko Collistar prisega tudi priljubljena televizijska osebnost, ustvarjalka in modna ikona, Nika Ambrožič Urbas, ki je letos tudi postala Collistarjev obraz. Sama v svojo rutino redno vključuje izdelke iz linije Pure Actives Vitamin C, ki njeni koži povrnejo sijaj in skrbijo za zaščito pred staranjem.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Začnite jutro s protivnetnim eliksirjem iz kurkume in medu